Alsidig freelancejournalist i Aalborg og Nordjylland – Kasper Ørkild

Alsidig freelancejournalist i Aalborg og Nordjylland

Skal I dække en historie i Nordjylland – og er der lidt for langt fra jeres redaktion? Så står jeg klar som freelancejournalist i det nordjyske til at rykke ud på jeres vegne. Mit navn er Kasper Ørkild, og jeg skriver på jævnlig basis for flere etablerede medier ved siden af mit arbejde med pr.

Jeg kan dække historier for tv-stationer, webmedier og aviser. I enkelte tilfælde kan du også lokke mig til at VJ’e en smule. Jeg kan altså det meste udover radio og ualmindeligt kreative reportager på skrift. Min spidskompetence ligger i den hurtige nyhedsjournalistik gennem skarpe interviews.

Det er især på områder som erhvervsjournalistik, iværksætteri, kommunalpolitikgolf og fodbold, at jeg føler mig allerbedst hjemme.

En stor del af mine freelanceopgaver er dækning af nordjyske sportshold – primært superligaklubben AaB – samt portrætter af eller historier om nordjyske virksomheder. Dermed har jeg fingeren på pulsen i regionen og kan hurtigt sætte mig ind i den historie, I har i tankerne.

Det er gennem de seneste år blevet til artikler og tv-indslag for Ritzau, NORDJYSKE, bold.dk, Søfart, 24NORDJYSKE, KOMU News, Great Golf Magazine, Transportmagasinet og mange flere.

Min baggrund kommer fra medieverden, hvor jeg var journalistpraktikant på NORDJYSKE Medier i forbindelse med min uddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. På studiet hev jeg et halvt år ud af tilværelsen i bunkeren for at studere på University of Missouri.

Jeg er medlem af Dansk Journalistforbund og Aalborg Journalistforening.

På udstyrsfronten slæber jeg rundt på mit Canon EOS 80D, en Zoom H4n Pro, lidt objektiver og diverse mikrofoner.

Kan jeg hjælpe jer med at hive historier ud af de lavmælte nordjyder, jeg er vokset op iblandt? Så send mig en mail, eller fang mig på LinkedIn. Find flere kontaktinformationer her på siden.